Dessa hantverkare…

Ja, som ni ser i rubriken är jag inte alltför förtjust i hantverkare just nu. Elkillen har strulat fram och tillbaka men igår var han här och fixade klart nästan allt. Ja, det viktigaste är förstås kvar – hällen och ugnen. Så nån god fredagsmiddag blir det då inte. :( Blir så sur. Han skulle fixat det i onsdags, fick förhinder och kom igår. Skulle komma tillbaka och fixa ugn/häll idag, fick förhinder och kommer i morgon. Jaja, får väl hoppas på lördagsmiddag istället. Ringde pappa för att gnälla lite och det hjälpte faktiskt! ;)

Jag trivs jättebra på jobbet! Nu har jag varit där en vecka och det har gått snabbt, men samtidigt känns det som att jag varit där jättelänge redan! :) Igår hade vi friluftsdag och var ute på promenad i 4 timmar. (Jag jobbar i en 2-3:a, barnen är alltså 8-9 år gamla.) Vi hade med oss matsäck och åt lunch vid Vättern. Det var ganska mulet väder men regnet höll sig borta hela dagen som tur var!

Idag var jag ensam lärare i klassen, på fredagarna kommer nämligen den andra läraren vara ledig. Kul att äntligen få komma in i skolan och vara lärare! Jag visste inte att jag längtat så! :D

Så till något annat. Facebook. Detta irriterande fenomen som sprider sig som en löpeld. Kompisar hör av sig från alla håll och kanter med inbjudningar och idag tröttnade jag. Jag var tvungen att kolla vad det var. *s* Så nu är jag medlem, bara så ni vet! ;)

Ikväll ska jag åka upp till klubben en sväng, det är KM i lydnad idag och jag ska heja på några kompisar. Tinca får följa med för att få lite aktivering, hon har blivit hemsk den senaste tiden, stoppar i sig all möjlig skit, bokstavligt talat. Hon har börjat glufsa i sig hundskit. *kräks* Och så snor hon choklad som vi haft på golvet nu under köksrenoveringen. Och ett kakaopaket mulade hon och åt upp innehållet (som tur var inte jättemycket kvar). Och så grävde hon sig in i min fleecejacka där det låg hundgodis. Fattar inte vad det tagit åt henne – hon har inte varit sån tidigare. Jag har fått förslag av kompisar på att hon har brist på något, och att hon kanske är skendräktig. Nån som har nåt annat förslag?

Jo, förresten! Ni som undrat angående sidan som var lik min – den är ändrad. :) Får se om jag hinner sitta en stund och förändra min egen sida i helgen ändå…

En kommentar:

  1. Yrla har ju haft såna perioder när hon om mökligt varit än glupskare än vanligt…men vad det berott på vet jag inte och frisk är hon.

    Jaså du har reggat dig på Facebook. Man kan ju undra om kvällstidningarna har aktier i Facebook så som dom skrivit om det på sistone *s*
    Läste igår att Facebook ev. skulle bli fullt sökbart även för icke-medlemmar, låter inte som nån vidare idé tycker jag. Fast jag är ju inte medlem. ;)

    Trevlig helg!

Stängt för kommentarer.