Rivning av kket och 2 nya jobb

Sndagen gnades t att rensa i kksskpen. Numera ligger allting utspritt vldigt fint i resten av lgenheten, vilket resulterar i att vi knappt fr plats sjlva hr hemma. Vi hann ven med att riva ner ett par av skpen. P mndagkvllen kom kompis M hit och hjlpte oss riva en stor del av kket, och idag tisdag kom Johans pappa hit och hjlpte oss riva resten. Nu r allt borta i ”kksdelen”, dr vi ska stta upp nya skp, diskbnk mm. I ”matdelen” har vi inte gjort ngonting nnu, vi kommer avvakta med det tills kket r p plats. I morgon kommer en annan av Johans kompisar hit fr att fixa elen, sedan p torsdag frmiddag ska vi hmta hll, ugn och diskmaskin. Sen brjar vi lgga golv!

I morgon r min sista dag p jobbet, sen r jag ju ledig torsdag-fredag fr att fixa kket. P mndag brjar jag p min nya arbetsplats! :) Jajamenn, jag har ftt jobb som lrare! :D Bara ett vik i och fr sig, och bara fram till jul, men nd! Jag kommer srskilt ha hand om de elever som behver extra std och ven ha hand om en klass en dag i veckan d den ordinarie lraren r ledig.

Inte nog med det, Johan har ocks ftt nytt jobb, han brjar en vecka efter mig som IT-konsult p Systeam. Tyvrr har vi inte hunnit med att fira nnu, vi har haft s fullt upp, men nr kket r p plats ska vi minsann fira ordentligt i vrt nya kk! :D

Vet att en del vntar p mina EFIT-bilder, men jag har inte hunnit med det heller. Tror jag fr ta en heldag vid datorn snart och lgga ut alla nya foton, bde p renoveringen av lgenheten (hall och kk), Fotosajtens tema, Tisdagstema och EFIT.