Utmanad!

Utmanad av Ingrid och Jessica så nu får jag väl ta tag i det! :D

“Man väljer ut och skriver om fyra bloggare eller personer med hemsidor som inspirerar. Dessa fyra blir i sin tur utmanade att välja ut fyra sådana bloggare/personer att skriva om”.
Här kommer några av mina favoriter, bloggar/hemsidor jag besöker varje dag och som jag verkligen gillar:

* Ingrid och Kennel Enduro och deras blogg besöks varje dag med förhoppningen att hitta en massa nyheter och bilder att titta på!

* Jessica och schäfrarna på Yrlabus.se besöker jag varje dag för att titta på en massa underbara foton och läsa i bloggen vad de har för sig. En nätkompis som jag hoppas träffa IRL inom en inte alltför lång framtid.

* Jessica på Skeppartorps kennel besöker jag också några gånger per vecka för att se på bilder och följa hundarnas träning.

* Kristin besöker jag några gånger per vecka för att läsa hur hon och labben Spira har det.

Sen har jag en del andra sidor som jag också kollar väldigt ofta, men dessa är de jag kollar ”först” så att säga. När jag har mer tid sitter jag gärna och njuter av foton på andra favoritsidor.

3 kommentarer:

 1. Ojdå du var redan utmanad på detta, jag har nämnligen utmanat dig på samma sätt i min blogg :-) Nåja nu vi vi alla fall vad du knallar runt och hittar på på nätet *S*

 2. Vad roligt att vi hamnade på din lista. :)

  Ja vi får verkligen hoppas att vi ses framöver, det vore SÅ kul. :)

  Trevlig helg!

  Kramar:)

 3. Hej! Låter trevigt med resa till Dublin. Själv har jag knappt varit utanför 50-skyltarna i kommunen i sommar *hoppsan*. Men så kan det vara ibland. Skönt att Tinca mår bättre efter det hemska bettet! Usch, tänkte jättemycket på er när vi var i stugan där det finns ”en och annan” orm….hualigen.
  Ha en skön helg nu!
  //Hoforsligan

Stängt för kommentarer.