Kkstankar och Dublinresa

Mndagkvllen gnades t att planera kket, vi var runt och kollade p blandare p olika stllen och hittade en p Silvan som vi ska kpa. Vi var ven p Ikea och ritade in lite rytt p kket, tids nog blir vi frhoppningsvis frdiga! :)

Igr kvll kom Johans frldrar hit tillsammans med en farbror som var p besk frn Skellefte. Vi bjd p goda mackor och satt och snackade ett par timmar. Fick ocks vrdefulla tips infr kksbygget, vi r tacksamma fr alla tankar folk kan komma med!

I morgon ker vi till Dublin och ikvll hinner vi nog inte med s mycket mer n att packa. Tinca ska f bo p ”hotell” ngra dagar, det blir nog en upplevelse! :D Hon ska vara p dagis torsdag och fredag, och hos dagisfrestndaren p ntterna och under helgen. Vi kommer hem igen natten till mndag och hmtar Tinca p mndagen igen.

Ha det nu s bra allihopa s hrs vi igen nr vi kommer hem frn Irland! KRAM!