Kökstankar och Dublinresa

Måndagkvällen ägnades åt att planera köket, vi var runt och kollade på blandare på olika ställen och hittade en på Silvan som vi ska köpa. Vi var även på Ikea och ritade in lite rytt på köket, tids nog blir vi förhoppningsvis färdiga! :)

Igår kväll kom Johans föräldrar hit tillsammans med en farbror som var på besök från Skellefteå. Vi bjöd på goda mackor och satt och snackade ett par timmar. Fick också värdefulla tips inför köksbygget, vi är tacksamma för alla tankar folk kan komma med!

I morgon åker vi till Dublin och ikväll hinner vi nog inte med så mycket mer än att packa. Tinca ska få bo på ”hotell” några dagar, det blir nog en upplevelse! :D Hon ska vara på dagis torsdag och fredag, och hos dagisföreståndaren på nätterna och under helgen. Vi kommer hem igen natten till måndag och hämtar Tinca på måndagen igen.

Ha det nu så bra allihopa så hörs vi igen när vi kommer hem från Irland! KRAM!