Tinca löper!

Jo, det är faktiskt sant, för första gången på tre år löper hon! Känsliga läsare kan sluta läsa nu! *s* Eller ja, det är i alla fall första gången på tre år som vi kan se hennes löp, i form av blod. Känns faktiskt väldigt skönt att hon kommer igång att löpa igen, även om det inte är så roligt med det ”bök” som kommer med ett löp. Just nu har hon bara lämnat ett par utstpädda droppar, men det kommer väl mera… För er som inte vet så antar vi och veterinären att hennes cortison har ”slagit ut” löpet de senaste åren.

Nu när vi tänker efter har hon:
a) kliat sig mer än hon brukar göra
b) varit oerhört intresserad av doftfläckar
c) kissat oftare på rundorna
d) fällt mycket
e) varit mer gosig än hon brukar

Tecken på att löp är på gång alltså, men det är lätt att missa när man inte är van vid att hon löper.

Undrar varför hon börjar löpa nu?!

2 kommentarer:

  1. Kanske Tinca mår bra nu på många sätt och därför kom naturligt in i löpet?
    Skönt och läsa att det går åt rätt håll, kan ju i alla falla säga att jag är glad att jag inte har en tik när det är dax för löpet, fast det är inte lätt och ha 3 hanhundar om tikar löper i omgivningen *S*

  2. Hej!! Vad skönt att höra att Tinca verkar må bättre! Löpet är väl ett tecken på det..? Kanske det nya cortisonet har gjort sitt? Här undrar jag om det är löp på gång också. Trodde Sally hade hoppat över detta löp eller haft ett sån tyst löp (eller vad det kallas) för hon borde ha löpt för länge sedan. Men igår när vi tränade så var de andra två (hanhundar) så VÄLDIGT intresserade av Sally… :-S Bara att vänta och se. Hade gott!! Kramiz

Stängt för kommentarer.