Tinca löper!

Jo, det är faktiskt sant, för första gången på tre år löper hon! Känsliga läsare kan sluta läsa nu! *s* Eller ja, det är i alla fall första gången på tre år som vi kan se hennes löp, i form av blod. Känns faktiskt väldigt skönt att hon kommer igång att löpa igen, även om det inte är så roligt med det ”bök” som kommer med ett löp. Just nu har hon bara lämnat ett par utstpädda droppar, men det kommer väl mera… För er som inte vet så antar vi och veterinären att hennes cortison har ”slagit ut” löpet de senaste åren.

Nu när vi tänker efter har hon:
a) kliat sig mer än hon brukar göra
b) varit oerhört intresserad av doftfläckar
c) kissat oftare på rundorna
d) fällt mycket
e) varit mer gosig än hon brukar

Tecken på att löp är på gång alltså, men det är lätt att missa när man inte är van vid att hon löper.

Undrar varför hon börjar löpa nu?!