Tinca lper!

Jo, det r faktiskt sant, fr frsta gngen p tre r lper hon! Knsliga lsare kan sluta lsa nu! *s* Eller ja, det r i alla fall frsta gngen p tre r som vi kan se hennes lp, i form av blod. Knns faktiskt vldigt sknt att hon kommer igng att lpa igen, ven om det inte r s roligt med det ”bk” som kommer med ett lp. Just nu har hon bara lmnat ett par utstpdda droppar, men det kommer vl mera… Fr er som inte vet s antar vi och veterinren att hennes cortison har ”slagit ut” lpet de senaste ren.

Nu nr vi tnker efter har hon:
a) kliat sig mer n hon brukar gra
b) varit oerhrt intresserad av doftflckar
c) kissat oftare p rundorna
d) fllt mycket
e) varit mer gosig n hon brukar

Tecken p att lp r p gng allts, men det r ltt att missa nr man inte r van vid att hon lper.

Undrar varfr hon brjar lpa nu?!