Dublin

Vi har semester v. 28-30 i år, hunddagis är stängt och det funkar bra med de veckorna för oss. Vi kommer ha fullt upp med 18-årsfirande, bröllop, 50-årsfirande och att fixa klinkers i vår hall, så vi har inte möjlighet att åka till Skellefteå som vi planerat från början. Däremot har vi bokat in en weekend-resa till Dublin helgen v.33. Vi åker torsdag-söndag och får en härlig helg precis när man jobbat ett par veckor efter semestern! :) Ska bli jätteskönt att åka iväg! Från början var det mamma och brorsan Alex som skulle åka och frågade om vi ville hänga, och det ska bli särskilt kul att Johan hänger med den här gången. De två tidigare gångerna vi varit på Irland (bröllop och dop) har inte Johan kunnat åka med. Dessutom är resan över hans 30-årsdag så vi ser det som en resa både för att fira hans 30-årsdag och min 25-årsdag. :D Vi får väl passa på att ha några ensamma stunder tillsammans på resan iaf, utan mamma. ;) Tinca kommer vara hos sin dagisfröken under de dygnen vi är iväg, hon tar hundar även på nätterna men kan inte alla helger. Ibland har man tur – att kunna få semester, resa och bra hundvakt på samma helg. :D

Jag och Johan hade även tänkt åka till London på en weekend-resa i höst, får se om vi får ihop det eller om vi får avvakta till längre fram. Vet ju fortfarande inte hur det blir med jobb för mig, om jag får förlängt med en annan tjänst på samma arbetsplats eller om jag får leta helt nytt jobb.

Vad ska ni göra på semestern i år?

UPPDATERAT!
Tre veckors Tisdagstema.

2 kommentarer:

 1. Hej syrran!
  E inne och kikar lite…Dublin va!?
  Tänk vad lite man vet…jag vill ju med!
  Men jaja! Vad e en bal på slottet!

  Kram
  Krille

 2. nej men… hade ni planer på skellefteå i sommar? å vad synd att det inte blir av, för isåfall hade vi ju kunnat ses. är ju inte så långt (i mina norrlandsögons mått mätt *hehe*) mellan umeå och skellefteå! synd! hade varit jätteskoj ju!
  *kram*

Stängt för kommentarer.