Tiden gr s fort…

Redan r lnghelgen ver! Tiden gr alldeles fr fort fr att man ska hinna med allt man vill! Vi har jobbat p bra med hallen och den r nu frdigmlad frutom en liten bit som vi ska vnta med tills vi bredspacklat och slipat fondtapet-vggen. I morgon kommer en kompis som ska hjlpa oss att bredspackla och slipa, sen r det inte mycket kvar! :D Tnk s sknt nr vl hela hallen r frdig!

Hatthylla och skohylla infrskaffade vi i fredags kvll som vi hade tnkt, men nr vi vl var hemma s var det sklart ett fel p hatthyllan s p lrdagen kte Johan tillbaka och bytte. Satte sedan upp hatthyllan p kvllen och det blev jttefint! :) Foto kommer nr jag hinner.

Igr var jag med pappa och hans ”tjej” (vad sger man egentligen?) p Elmia Game Fair. Det var jttekul och vi var kvar hela dagen. Vi lyssnade p Jeppe Stridh och jag kpte ett av hans handgjorda koppel – det r SUPERSKNT! :D Vl hemma hade jag en ordentlig huvudvrk som vergick i migrn och jag fick ligga i soffan men kuddar ver ansiktet. Efter ett krkbesk p toaletten mdde jag bttre, MEN istllet sprack ett blodkrl i gat och jag r vinrd i strre delen av ena gat, nda in till iris. Lter det vackert, kul och hrligt? Det vill jag lova att det inte r… Besket hos optikern i morgon fr stllas in och jag kan inte ha linser p ngra dar till. *suck*

Idag skulle Johan och hans bror spela tennis p tennisbanan som finns hr p omrdet. Jag och Tinca fljde med fr att titta p och Tinca var halvt hysterisk nr hon inte kunde komma t alla bollar som skts. Hon blir s himla stressad av bollar. Jag frskte vnta ut henne men hon lugnade sig inte s till slut fick jag tvinga ner henne p sidan och hlla fast henne. Efter ett tag var hon lugnare och jag slppte upp henne. Hon fick lite avledning genom att jag kastade ut godisbitar som hon fick leta efter. Efter ett tag kastade hon sig fram efter en boll och jag fick tag p benen lngst ifrn mig och drog ner henne p sidan. ”Dunk”, sa det. Hon hajade till, blev nog riktigt frvnad, och efter det dummade hon sig faktiskt inte mer. Hon var inte lugn eller s men hon skllde, gnllde eller frskte inte studsa efter bollarna, s hon fick vara i lngt koppel och strosa runt istllet fr att ligga stilla. Nsta gng tar det frhoppningsvis inte lika lng tid innan hon lugnar sig och s smningom kanske hon kan ligga lugnt vid min sida. Tnk att man inte fr springa efter bollar som husse skjuter ivg, kan livet vara mer orttvist? :)

Take care!