Trevlig helg!

Idag har vi haft planeringsdag på jobbet, vi har utvärderat läsåret och planerat lite inför hösten. Jag vet ju ännu inte om jag är kvar till hösten, men vi utgår från det just nu i alla fall, så får vi se… Vi har suttit ute hela dagen i solen så nu är jag härligt grisrosa på armarna och i ansiktet! :D Lunchen avnjöt vi på restaurangen på Tabergs topp. Där hände det dock lite otrevliga saker, när vi kom dit var där både polisbilar, en polispiket, en brandbil och några räddningsbilar. Vi fick fram att det kommit ett larm om en tjej som var på andra sidan staketet (ett stup nedanför) och det fanns släpmärken utanför staketet men ingen människa hittades. Usch, det var riktigt olustigt. :( Vi vet ännu inte vad det var för nånting, kanske vi får reda på det men kanske inte.

Nu är det helg och mamma kommer hit ikväll. På måndag (Valborgsmässoafton) ska jag jobba. Från min avdelning är det bara två barn här, så vi slås ihop med ett par andra avdelningar. Jag stänger, så jag jobbar till 17,30, inte så kul men definitivt roligt när extrapengarna för dagen kommer! :D

Hoppas nu på härligt väder i helgen så jag kan bättra på solbrännan! ;) Trevlig helg på er allihopa!