Rätt svar

Eftersom ni svarat på så många olika sätt är det ju inte direkt uppenbart vilket alternativ som flest av er gissat på! :) Men jag kan säga att INGEN AV ER haft rätt! *hihi*

Tro det eller ej, men jag har faktiskt aldrig tagit ett enda bloss på en cigarett! Detta är jag stolt över och jag känner inget sugande behov av att göra det framöver heller.

Jag har faktiskt tävlat i bowling. En gång! ;) Jag blev uttagen ur mitt dåvarande bowlinglag efter en snygg serie med höga poäng. Tävlingen sket sig naturligtvis och jag fick låga poäng – jag ÄR ingen tävlingsmänniska! ;) Inte blev jag mer tävlingssugen efter det direkt!

Jag har sjungit på konserter med över 800 personer i publiken, det var i KalmarSalen på julkonserter. Sen jag flyttade till Jönköping har jag tappat alla kontakter med sångvärlden tyvärr…

Jag har fött upp några kullar tamråttor. Det är härliga djur och blir stora kullar! Jag gjorde fina stamtavlor och gav ungarna vackra namn: Pepsi’s Acapulco Delight, Pepsi’s Amiral Cody… Minns inte alla namn men jag hittade stamtavlorna när jag städade ur förrådet inför flytten! ;)

Såå – SJÄLVKLART har jag varit på en Gyllene Tider-konsert! Eller två eller tre, beroende på hur man räknar. :D Med andra ord så är alternativ 2 fel, övriga är rätt! :)

2 kommentarer:

  1. Gud vad underbart att aldrig ha rökt! Annat är det för mig som hållt på i hela 7 år!! Men men, nu skaj ag väl försöka få ett slut på det hela (vilket jag försökt hundra gånger haha). Kram!

  2. Tänk jag som trodde det skulle vara lätt att gissa rätt svar…
    Där ser man, kanske är jag ensam om att inte varit på nån GT konsert?
    Fast jag har varit på Marie Fredriksson när hon var på Brottet men det räknas klart inte in…eller…?
    Kan du inte göra en till sån här grej?

    Ps… vår valp är född nu, den är född 1:e mars. Ds

Stängt för kommentarer.