Rjning av frrdet

Den senaste veckan har gtt s fort! Det funkar bra p jobbet och ven om jag r hemskt trtt nr jag brjar 06:00 s r det nd ok! Jag mr dock fortfarande illa nr klockan ringer 4:45 (HATAR nr det str att klockan r fre 06:00, men nufrtiden r det ganska ofta jag fr g upp fre 6…!) De dagar jag brjar 6 eller 7 slutar jag ox tidigt, vilket innebr att jag hmtar Tinca p dagis. De tv senaste gngerna jag har hmtat henne har hon varit ute i rastgrden och sttt stilla som en staty frn det att hon sett mig komma ver krnet, till dess att jag gtt runt hrnet p huset fr att g in. *s* Hur kul som helst att se henne! :) Nu i veckan nr det varit s mycket sn har hon blivit som en valp igen och hon har till och med lekt med nn annan hund p dagis, annars brukar hon mest strunta i de andra hundarna nr hon r dr. Men nu har hon varit s lekfull s! Tinca verkligen lskar sn! Nr jag hmtar Tinca tar vi en ungefr timslng promenad tillsammans, antingen innan vi hoppar p bussen hem, eller s hoppar vi av bussen tidigare och gr den sista biten hem. Nu i fredags gick vi frbi platsen dr Tobias dog, och jag stod en stund och srjde…

Igr hade vi underbart vder och Johan fljde med oss ut p frmiddagen. Vi tog en hel del bilder som ni kan se under Tincas foto. Idag har strsta delen av dagen gtt t till fdelsedagsfika hos Johans brorsa och sedan la vi ngra timmar p att stda igenom frrdet. Vi slngde en hel del grejer och sorterade upp en del annat, s det knns jttesknt. Vi har ngra kartonger kvar att rensa, men i vrigt r det hyfsat klart dr nere! *pust*

Nu laddar vi infr en ny arbetsvecka! :)