Promenad och matlagning

Idag vid lunchtid åkte jag, Johan och Tinca ut till vårt nya område, där vi skulle ta en promenad i skogen. Solen lyste och det var relativt blå himmel, men när vi väl kom fram hade molnen täckt himlen. :( När vi parkerade kom dock våra nya grannar körandes, de har två hundar och vi känner varandra från hundklubben bland annat. Pratade en stund och sen påbörjade vi vår promenad. Det var jobbig terräng då det både bar uppåt (ganska brant bitvis) och var väldigt regnigt efter de senaste veckornas blöta väder. Men vi var iväg i lite över en timme och Tinca sprang lös hela tiden! Hon råkade stöta upp en hare och innan hon fattade vad det var hade hon sprungit efter ”leksaken” några språng, innan jag ropade nej och hon kom tillbaka. Det är så himla skönt att ha en hund som inte sticker iväg efter vilt!

Vi åkte iväg och handlade (och träffade förresten våra grannar även där!) och sen lagade vi lasagne på älgfärs, och kladdkaka. Lasagnen var riktigt god!! Kvällen ska jag ägna åt att förbereda ett utvecklingssamtal som jag ska ha i morgon, och även mitt eget lönesamtal. Känns inte nåt vidare meningsfullt eftersom jag inte kommer vara kvar efter nyår…

Igår la vi några timmar på att kolla tapeter och målarfärg till lägenheten, så himla spännande och roligt är det, men så svårt att bestämma sig! :D

En kommentar:

  1. Duktiga Tinca som lyssnade på matte. :) Yrla är också lätt att bryta i såna lägen
    men jag fasar för den dag Spexa råkar skrämma upp en hare.
    Ha en bra dag :) Kram.

Stängt för kommentarer.