Helgpromenad i solen

Idag gav vi oss ut i solen, jag, Tinca och en kong. Solen höll sig inte framme hela tiden, men tillräckligt mycket för att vi skulle ha en mysig stund ute! Vi började med att gå till ängen och leka lite, sen gick vi vidare till gamla Kabe sommarland där vi hittade några översvämmade gamla cykelbanor som Tinca roade sig i. :D Gick till slut ner till Jordbrovallen (fotbollsplan) där vi tog några sista foton innan vi gick hem genom Kabe igen. Var ute i nästan 1,5 timme och Tinca hade SÅ mycket energi. Det märks att hon haft tråkigt de senaste dagarna… hm

För övrigt längtar jag efter julen… Om en vecka är det 1:a advent, det känns helt sagolikt! :)

Några bilder från dagens promenad, fler foton hittar ni på Tincas fotosida.

Tinca

Tinca

Tinca

Tinca

Tinca

Tinca
Snygg (eller originell?) stil när hon ska fånga kongen!

Tinca
Tro inte att Tinca lägges sig så här självmant – här är det tvångstvila som gäller! ;)

4 kommentarer:

  1. Du är verkligen en hejjare på att fotografera!
    Kanske att man får hyra in dej för lite fotning av Spira?
    Finns kanske något jag kan muta dej med ;)

  2. Vilka vackra bilder!! Fast Tinca ser ju rent av livsfarlig ut på den ena *ler* Längtar också till jul!!Kram

  3. Härliga bilder, men man kan inte tro att det är en vecka kvar till 1:a advent när bilderna togs…. Var är vintern ??? Här hemma är det fullt hus, är hundvakt åt Binja from idag och en vecka framåt…. =). Men det går toppen bra !!

Stängt för kommentarer.