Vittring och foton

Vittringsapporteringen med hjälp av klicker går jättebra måste jag säga! Har övat tre olika omgångar sen första gången (då bilderna togs), och hon jobbar på bra! Hon vet att hon ska nosa sig fram till rätt pinne men ibland blir hon för ivrig/slarvig och tar första bästa pinne. Hon släpper den dock direkt och byter till rätt pinne, men detta är ju nåt vi måste jobba bort. Sista omgången skickade jag henne tre gånger och hon valde rätt pinne alla gångerna, så det går åt rätt håll i alla fall! :) Klicker är bra att ha när man lär in nya saker, helt klart!

Några foton från vår stund på ängen igår:
Tinca springer fort
Fort ska det gå!

Tinca
Älsklingsbollen

Tinca
Tinca hämtar kopplet som jag lagt nånstans på ängen

Tinca
Min vackra Tinca

4 kommentarer:

  1. Äsch ! Kom nog bara in snett från Fotosajten, eller så hade burken ( och / eller jag ) en liten släng av ÅNK … *s* !! Ska skicka över mejl :)
    Jo, min fröken, som oxå har rätt så bråttom här i livet, fick börja sin vittringsapportering enligt Svartbergsmodellen, och det innebär att man i princip startar med godissök, så att hon slår på näsan istället för att ” hämta pinne ” ! Det funkade jättebra även på vår ” träningstävling ” i trean, vi fick nerdrag till en åtta pga tempoväxling, men det har jag på all apportering när det är korta avstånd !
    Kramizar !

Stängt för kommentarer.