Tjejsnack v.44 – Datorer & internet

  • Vilken sajt besökte du senast?

Yrlabus.se

  • Vilken sajt besöker du oftast?

Min egen sida tror jag, för att kolla gästboksinlägg, uppdatera eller läsa kommentarer i bloggen. Ego va?;)

  • Vad har du för dator?

Hrm… Hur kollar man det smidigt? Återkommer…

  • Vilken text kommer fram om du trycker Ctrl+V? 

”5 saker du googlat på nyligen? (Beroende på datorinställning så kan det komma upp en lista i alfabetisk ordning om du dubbelklickar i skrivfältet på google.)” Klippte ut denna text från mailet jag fått med veckans Tjejsnack.

  • 5 saker du googlat på nyligen?

Jag ”googlar” väldigt sällan, så det är inte lätt att komma ihåg! Jag har heller inte någon sparad lista (som man kan läsa ovan). Jag har sökt på olika kennlar och hundpensionat den senaste tiden. Kan tyvärr inte svara mer utförligt!