Tandläkarbesök U.A.

Idag var det då dags för tandläkarbesök för mig, vilket jag inte sett fram emot direkt. Men det fanns ingenting att anmärka på, så nu klarar jag mig ett år till! *tjoho*

”Photokatalogen” från Scandinavian Photo kom idag, jag är SÅ sugen på att köpa ett makroobjektiv nu till hösten alla härliga färger kommer! Funderar på om jag tycker det är värt pengarna eller inte. *s*

I morgon är det kurstillfälle igen för min Fortsättningskurs 1, ska bli spännande att träffa alla hundar! Annars är jag väldigt sugen på en valpkurs, så det blir nog en sådan nästa termin tror jag. Å andra sidan kanske jag sitter här med en egen valp då, och då kanske det blir lite för mycket av det goda! Känner jag mig själv rätt så blir det säkert en kurs till våren oxå, men jag ska försöka hålla mig kurs-fri när jag blir med valp, för att istället lägga tiden och energin på henne! *längtar*

2 kommentarer:

  1. Tandläkarbesök..isch;) Borde väl snart vara dags för en koll för mig också..hu.

    Jaha då lär väl Scandinavian Photos katalog droppa ner här också inom det snaraste. Jag vill ha Nikon D200 och en megadyr ljusstark zoom samt ett makroobjektiv såklart(Tamron)…och ja..skulle nog kunna komma på en del till;)
    Kram:)

  2. åhå det vankas smått till våren asså =) skojsigt! Hur går det med husplanerna förresten? Kram

Stängt för kommentarer.