Tandlkarbesk U.A.

Idag var det d dags fr tandlkarbesk fr mig, vilket jag inte sett fram emot direkt. Men det fanns ingenting att anmrka p, s nu klarar jag mig ett r till! *tjoho*

”Photokatalogen” frn Scandinavian Photo kom idag, jag r S sugen p att kpa ett makroobjektiv nu till hsten alla hrliga frger kommer! Funderar p om jag tycker det r vrt pengarna eller inte. *s*

I morgon r det kurstillflle igen fr min Fortsttningskurs 1, ska bli spnnande att trffa alla hundar! Annars r jag vldigt sugen p en valpkurs, s det blir nog en sdan nsta termin tror jag. andra sidan kanske jag sitter hr med en egen valp d, och d kanske det blir lite fr mycket av det goda! Knner jag mig sjlv rtt s blir det skert en kurs till vren ox, men jag ska frska hlla mig kurs-fri nr jag blir med valp, fr att istllet lgga tiden och energin p henne! *lngtar*