Tuggande honor igen

Då är det dags för yngel igen!! Jag har plockat upp en av våra rödzebrahonor som tuggar igen, det blir tredje gången en hona får spotta i vårt yngelakvarium. Hon har inte så stor hakpåse ännu så det är nog minst en vecka kvar innan ynglen släpps ut… Det är väldigt kul att dom faktiskt leker så ofta som dom gör, för då måste de ju trivas i akvariet!
:)

Dessutom är jag nästan helt säker på att vår delfinciklidhona också tuggar, för hon äter inget och är väldigt passiv. Hon har haft en kull tidigare, men de släpptes ut i stora akvariet och inget yngel överlevde. Funderar på att plocka upp henne med så småningom och låta henne få släppa ut ynglen i lilla akvariet också, men frågan är hur många yngel vi kan spara egentligen. Finns det någon som är sugen på yngel så säg till!
;)

De två nuvarande kullarna i yngelakvariet växer och mår bra! Kullen från april har börjat se ut som ordentliga fiskar nu, och juni-kullen ser pytteliten ut i jämförelse! *s* Men när nya kullen nu kommer ser man nog att förra kullen faktiskt också har vuxit en hel del! Bilder från våra yngel kan ni se under kategorin Månadsbilden här i bloggen, där tar jag foto på ynglen varje månad.

2 kommentarer:

  1. Nej, jag vill inte ha några malawi – de är så fula *ljuger så tungan blir svart* Kul att de mår så bra!!

    Tycker att nya sidan blev jätte fin, du är ju skitduktig!!! Snygga färger och lätt att hitta (som vanligt) men känner jag dig rätt så är det ff ngt som du inte är riktigt nöjd med och kommer därför att fortsätta att förändra och förbättra hela tiden!!

    Kram på dig, vi hörs /C.

Stängt för kommentarer.