Cykling 7 km och viltspårskurs

Ikväll cyklade jag och Tinca en runda på ungefär 7 km, vet inte exakt men det är iaf 5,5 km och en del til… *s* Hon var inte så pigg idag hunden och ändå hade vi molnigt och lagom varmt den första halvan av turen. Sen var det dags för Tinca att få doppa sig i sjön innan vi cyklade vidare. ”Tyvärr” kom solen fram sedan så vi fick knappt någon skugga alls på hemvägen. Svetten rann i det kvava vädret, men det var skönt att komma ut en stund!

Jag har även anmält Tinca till en viltspårskurs i höst, ska bli riktigt roligt! Det var längesen jag gick kurs nu och även om vi har spårat en del blodspår så ska det bli skönt att få göra det ”på riktigt” i organiserade former. Förhoppningsvis kan vi börja tävla sen i höst, i spårandet stör min nervositet inte Tinca *peppar peppar*.

Sen börjar min egna kurs snart också, jag håller den tillsammans med samma tjej som jag höll första kursen med. Vi var båda väldigt nöjda med den kursen och vi trivs väldigt bra ihop så det ska bli så kul! Fullt upp i höst alltså!

Raserna som är med är:
– Hovawart (hane)
– Schäfer (hane)
– Schäfer (hane)
– Aussie (hane)
– Toypudel/Amerikansk cocker spaniel (hane)
– Eng. springer spaniel/Border collie/Labrador/bearded collie (hane)

– Schäfer/Labrador (tik)
– Bordercollie/Leonberger (tik)
– Golden retriever (tik)
– Golden retriever (tik)

En salig blandning med andra ord!