Cykling 7 km och viltsprskurs

Ikvll cyklade jag och Tinca en runda p ungefr 7 km, vet inte exakt men det r iaf 5,5 km och en del til… *s* Hon var inte s pigg idag hunden och nd hade vi molnigt och lagom varmt den frsta halvan av turen. Sen var det dags fr Tinca att f doppa sig i sjn innan vi cyklade vidare. ”Tyvrr” kom solen fram sedan s vi fick knappt ngon skugga alls p hemvgen. Svetten rann i det kvava vdret, men det var sknt att komma ut en stund!

Jag har ven anmlt Tinca till en viltsprskurs i hst, ska bli riktigt roligt! Det var lngesen jag gick kurs nu och ven om vi har sprat en del blodspr s ska det bli sknt att f gra det ”p riktigt” i organiserade former. Frhoppningsvis kan vi brja tvla sen i hst, i sprandet str min nervositet inte Tinca *peppar peppar*.

Sen brjar min egna kurs snart ocks, jag hller den tillsammans med samma tjej som jag hll frsta kursen med. Vi var bda vldigt njda med den kursen och vi trivs vldigt bra ihop s det ska bli s kul! Fullt upp i hst allts!

Raserna som r med r:
– Hovawart (hane)
– Schfer (hane)
– Schfer (hane)
– Aussie (hane)
– Toypudel/Amerikansk cocker spaniel (hane)
– Eng. springer spaniel/Border collie/Labrador/bearded collie (hane)

– Schfer/Labrador (tik)
– Bordercollie/Leonberger (tik)
– Golden retriever (tik)
– Golden retriever (tik)

En salig blandning med andra ord!