Cykeltur i värmen

Precis hemkommen efter en cykeltur på kanske 6 km i värmen… Det är inte strålande sol här idag, mer disigt och växlande molnighet men det är väldigt varmt ändå. Vi cyklade runt en sjö, stannade och köpte glass och vattnade hund och sen fortsatte vi hem. Himlans skönt att ha motionerat Tinca under dagtid för en gångs skull, vanligtvis gör vi inte det förrän på kvällen nu när det är varmt.

Annars sitter jag en del och spånar på en ny hemsida, ovanligt? *s* Den här tänker jag dock inte ha bråttom med, den kommer läggas ut när den är helt färdig. Jag gör alltså om alla sidor och inte bara själva utseendet, så det tar sin lilla tid.

Snart måste jag gå igenom alla foton från min mormors 80-årsfest nere på Österlen, de bästa fotona ska skickas till halva släkten, och tiden räcker inte riktigt till just nu…

Lägger in några fler foton från Skellefteå-resan:
Utsikt vid Höga Kusten-bron
Utsikt vid Höga Kusten-bron

Tinca och Wille i bilen
Tinca och Wille i bilen på uppresan

Jag på en klipphäll
Jag på en klipphäll, som tur är blir det bättre väder efter ett par dagar!

olnedgång över Bodaträsket
Solnedgång över Bodaträsket

Solnedgång över Bodaträsket
Solnedgång en annan kväll över Bodaträsket