Cykeltur i vrmen

Precis hemkommen efter en cykeltur p kanske 6 km i vrmen… Det r inte strlande sol hr idag, mer disigt och vxlande molnighet men det r vldigt varmt nd. Vi cyklade runt en sj, stannade och kpte glass och vattnade hund och sen fortsatte vi hem. Himlans sknt att ha motionerat Tinca under dagtid fr en gngs skull, vanligtvis gr vi inte det frrn p kvllen nu nr det r varmt.

Annars sitter jag en del och spnar p en ny hemsida, ovanligt? *s* Den hr tnker jag dock inte ha brttom med, den kommer lggas ut nr den r helt frdig. Jag gr allts om alla sidor och inte bara sjlva utseendet, s det tar sin lilla tid.

Snart mste jag g igenom alla foton frn min mormors 80-rsfest nere p sterlen, de bsta fotona ska skickas till halva slkten, och tiden rcker inte riktigt till just nu…

Lgger in ngra fler foton frn Skellefte-resan:
Utsikt vid Hga Kusten-bron
Utsikt vid Hga Kusten-bron

Tinca och Wille i bilen
Tinca och Wille i bilen p uppresan

Jag p en klipphll
Jag p en klipphll, som tur r blir det bttre vder efter ett par dagar!

olnedgng ver Bodatrsket
Solnedgng ver Bodatrsket

Solnedgng ver Bodatrsket
Solnedgng en annan kvll ver Bodatrsket