Förberedelser inför resan

På söndag morgon bär det av, då åker vi de 115 milen till Skellefteå med fullpackad bil och två hundar där bak! :) Det är Tinca och svärföräldrarnas drever Wille som ska med, svärföräldrarna åker egen bil men eftersom vår bil har AC är det bäst för hunden att få åka med oss. Jag lånade en bur av en kompis, tanken var att Wille skulle sitta i den och så skulle Tinca få resten av utrymmet, men det visade sig att den tog alldeles för stor plats för att det skulle kännas schysst mot Tinca. När vi nu har stort utrymme för henne att åka i vill vi inte att hon ska behöva ligga trångt. Nepp, inte i 115 mil inte! :)

Så det blir till att provisoriskt göra en mellanvägg till grindarna, antingen av kompostgaller eller plywood. Kompostgaller ligger närmast till hands eftersom vi har sådant hemma. Nåja, vi får väl se hur resultatet blir!

Idag har jag tvättat, och ikväll och i morgon ska vi packa, tvätta bilen, fixa mellanväggen, vattna blommor, rengöra akvariumen mm. Johans bröder ska vara fiskmatare och blomvattnare under vår Skellefteå-semester.

Kamerorna ska garanterat packas ner, kanske kan jag få lika härliga bilder som förra Skellefteåresan gav? *hoppas hoppas* Bilder från den resan kan ni se här.