Shopping och semester!!!

I onsdags efter jobbet åkte jag och Johan till Wildo i Borås för att shoppa lite, Johan ska iväg till fjällen på vandring i höst och behövde lite nya saker. Jag passade på att shoppa lite jag med! Sen på hemvägen åkte vi inom Gällstad och Lager 157, där vi hann spendera 40 minuter innan det var stängningsdags – men vi kom hem med en del nya kläder i alla fall! :D

Idag är min sista arbetsdag innan semestern, klockan 13:15 slutar jag! Känns underbart, hoppas nu vädret håller i sig! Nästa vecka jobbar Johan men jag har fullt upp ändå – på måndag kommer min syrra och stannar ett par dar och sen kommer nog ena brorsan oxå ett par dar. Kul kul!

Sen nästa helg åker jag, Johan och Tinca till Skellefteå och är borta i 1,5 vecka kanske. Otroligt skönt, längtar som bara den! Bilresan upp (115 mil) blir väl inte så kul förstås, men fiske hela nätterna, sjötomt, kanot, motorbåt, öar, norrländska, mygg…. *s* – kan knappt bärga mig! Blir en del umgänge med Johans släkt med förstås…

Hoppas nu det finns någon värme kvar till min ledighet!! :D

I augusti åker jag förresten till Irland för att vara med på mitt ena kusinbarns dop! Stannar 5 dagar, tillsammans med mamma och ena brorsan. Vi bor hemma hos min kusins familj, så det blir billigt med!

Trevlig helg allihopa!!

3 kommentarer:

  1. ÅÅ prata inte så gott om norrland, jag längtar ihjäl mig då!! =) Hoppas du får en skön semester!! Följer inte du med å vandrar då? Jag skulle vilja vandra nån gång. Bearbetar gubben så gått det (inte) går. Kram

  2. Gud vad mcyket roligt ni verkar hitta på då. Vilka fina bilder. Skulle vara roligt att ses någon dag…om du har tid förstås, upptgna kvinna! Krma från Elly och Ike

Stängt för kommentarer.