Semester p sterlen

Hemma igen efter ngra hrliga dagar p Sknes sterlen tillsammans med mormor, moster, kusiner, kusinbarn, mamma, syskon och allas respektive. Mormor fyllde 80 r och hyrde en rekreationsanlggning mitt ute i det ppna landskapet! Vi har varit i Ystad, i Simrishamn, vid Ales Stenar och p Sandhammaren. Vi har badat i poolen (bde dagtid och nattetid!), haft fest med god mat och dryck och sjungit och skrattat mycket! :) Srskilt kul var det att trffa alla ”nya” kusinbarn!

Ngra foton frn Ales Stenar och Sandhammaren:

Ale stenar

Ale stenar

Ale stenar

Himmel, hav, jord, stenar och kossor
Ales Stenar str dr himmel, hav och jord mts (och dr kossor gr omkring!)
Kossa och kalv vid Ale stenar
Kossa med diande kalv
Sandhammaren
Grs vid Sandhammarens vackra strnder
Johan vid Sandhammaren
Johan p Sandhammaren