Semester på Österlen

Hemma igen efter några härliga dagar på Skånes Österlen tillsammans med mormor, moster, kusiner, kusinbarn, mamma, syskon och allas respektive. Mormor fyllde 80 år och hyrde en rekreationsanläggning mitt ute i det öppna landskapet! Vi har varit i Ystad, i Simrishamn, vid Ales Stenar och på Sandhammaren. Vi har badat i poolen (både dagtid och nattetid!), haft fest med god mat och dryck och sjungit och skrattat mycket! :) Särskilt kul var det att träffa alla ”nya” kusinbarn!

Några foton från Ales Stenar och Sandhammaren:

Ale stenar

Ale stenar

Ale stenar

Himmel, hav, jord, stenar och kossor
Ales Stenar står där himmel, hav och jord möts (och där kossor går omkring!)
Kossa och kalv vid Ale stenar
Kossa med diande kalv
Sandhammaren
Gräs vid Sandhammarens vackra stränder
Johan vid Sandhammaren
Johan på Sandhammaren