Improviserad utflykt!

Ikväll vid 19-tiden fick jag idén att det vore roligt att åka iväg nånstans i det fina vädret! Jag fick med mig Johan och vi packade ner kaffe, saft och sockerbullar och tog bussen in till stan! Tinca följde med såklart, men bilen fick stanna hemma, nu skulle vi ju på äventyr! *s*

Först gick vi runt lite på stan men började känna oss hungriga, så vi fick för oss att vi skulle sätta oss på en uteservering och äta nåt, jag tog pasta och Johan pizza. Tinca låg så fint jämte oss under tiden! :)

Sen gick vi vidare ner till piren och satte oss på några stenar vid vattnet och plockade upp vår fikakorg. Det var alldeles lagom varmt i kvällssolen och vattnet låg spegelblankt och bröts bara av några fiskar som fångade insekter. Kameran fick tyvärr inte följa med, annars hade jag nog fått en del underbara bilder. Men men, vi hade å andra sidan fastnat både här och där, så kanske var det bra att den fick stanna hemma! ;)

Vid 21.30 åkte vi hem igen, jättenöjda allihopa! Det var så himla trevligt att komma ut och vara lite spontan!