Fullspckad helg!

D r vi till slut hemma efter en fullspckad helg! I torsdags kte vi ner till Halmstad och dr fick Tinca umgs med bde katt och ett par hundar. Hon kunde inte ha sktt sig bttre – jag r mkta stolt! :D Till och med tillsammans med pappas sex mnader gamla wachteltik fungerade hon bra! Hundarna struntade i varandra och kunde vara ute i trdgrden ensamma!! En underbar upplevelse… Min Tinca som kan vara ensam ute med andra hundar utan att brka. =) Hon kunde till och med springa runt med en sndrig fotboll utan att vakta den!

Tinca, Mlle och Nelli
Alla hundarna: Tinca, Mlle och Nelli!

Katten Norbert var hon vldigt nyfiken p, men samtidigt frsiktig, och hon respekterade nr katten morrade om hon blev fr nrgngen! Jag har dock bildbevis p att Tinca fick slicka p honom! *s*

Norbert
Norbert i lektagen! ;)

Vi hann ven med att ka ner till stranden fr att lta Tinca springa av sig. Det blste nt otroligt men det var jttefint och jag fick ngra hrliga foton frn stranden!

Tinca vid havet i Halmstad
Tinca nere vid havet

Tinca i havet
Full fart genom vattnet!

P fredagen kte vi sedan ner till Malm och ver resundsbron till Kpenhamn, dr vi hade en jttetrevlig helg! Syrran och hennes mamma passade Tinca och hon hade sktt sig jttebra. Tack s hemskt mycket fr hjlpen!!