Köpenhamnsweekend

Då har vi bokat in en liten weekend i Köpenhamn till helgen! :) Känns underbart, jag behöver verkligen komma ifrån vardagen lite. Inte ens hur vädret blir spelar någon större roll just nu… Vi åker först ner till Halmstad och stannar där nån dag, sen lämnar vi av Tinca där hos min syster och bonusmamma som ska vara hundvakt och fortsätter själva till Malmö. Där ska vi strosa runt lite och äta på ett matställe som jag älskar! :D Sedan blir det Öresundsbron (min premiärtur!) och vidare till Köpenhamn för att ha en riktigt trevlig helg där innan vi åker hem igen på söndagen. Ser verkligen fram emot helgen!

4 kommentarer:

 1. Ja det var frustration det!:D Söt hon är:)

  Skönt med en riktig myshelg, ska försöka fixa fint väder
  här i Malmö och såklart även Köpenhamn åt er;)
  Ha en riktigt trevlig helg!

 2. Åååhhh,… verkar mysigt med en miniweekend :)
  Skulle oxå vilja åka iväg några dagar och bara ta det lugnt och andas ut lite. Skulle verkligen behöva det.
  Fast Nässjö, räknas det?

  Kram k

Stängt för kommentarer.