Mina 7 sanningar

Jag har blivit utmanad av Ida, Jenny på Vitus.se och Karin på Hemochliv så nu tar jag mig i kragen och skriver ner några sanningar om mig själv.

Regler för denna utmaning:
Länka till den som utmanat dig
Berätta sju sanningar om dig själv
Utmana sju personer
Lämna ett meddelande till dom som du utmanar

  1. Jag läser mängder med böcker. Varje dag åker jag buss till och från jobbet och under resorna läser jag, vilket innebär att jag läser minst en bok i veckan.
  2. Jag är så himla less på detta trista väder. Regn, rusk och tråk. Jag behöver sol och ordentlig vinter med ett rejält snötäcke under några dagar, innan det är dags för våren att göra entré.
  3. Jag älskar mitt hem och att gå runt och pyssla och ha fint omkring mig.
  4. Jag är besatt av ljus av olika slag, har hur många ljus och ljuslyktor som helst här hemma.
  5. Jag älskar att köpa nya vackra saker till mitt hem, men varje gÃ¥ng jag ska köpa kläder fÃ¥r jag dÃ¥ligt samvete för pengarna jag slösar bort. Konstigt, men sant…
  6. Jag luktar på allt och är väldigt doftkänslig. Kanske har jag umgåtts för mycket med hundar? *fniss*
  7. Jag har inget körkort. Ja, det är sant. Har varit på gång att skaffa det flera gånger men aldrig blivit klar. Men nu i vår ska det ske! Har jag skrivit om det här så måste jag ju se till att det blir så! :D

Nu utmanar jag: Kristin, Inger, Catti, Ingrid, Jeanette, Lina (I-fokus), Lina (med Midas & Enya)

5 kommentarer:

  1. Åhh jag önskar att jag hade ro att läsa böcker sådär för jag äääälskar att läsa eg! Försöker ta med en bok i väskan men sen går man på vagnen och då finns det inga sittplatser så blir det aldrig att man läser :mrgreen:

    Kul att läsa såna här listor jag gjorde en likadan för ett tag sedan ju.

  2. Tack för påpekandet! Har fixat det nu :-) Nu kan du också få träffa dem som ska ta över efter mig, jag har sagt upp mig från Cult Design eftersom jag fått nytt jobb och vi har lagt upp en bild på dem som ska ta över bloggandet efter mig. Två supertrevliga tjejer!

  3. Det är verkligen superroligt. :) Blir ju inte så mycket åkande nu när man bor vid kusten, men någon gång per år kommer man ju iväg till backarna. :)

  4. Tar tag i det i morgon. Det är förmodligen ingen som orkar läsa mer om sjukhusrutiner i alla fall… :razz:

Stängt för kommentarer.